loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

Sportieve tweedehands autos

sportieve tweedehands autos
tweedehands sportieve autos
sportieve tweedehands auto specialist


Sportieve tweedehands autos op een adres: Kesteloo Automotive
Als sportieve tweedehands auto specialist weet Kesteloo Automotive uit Kesteren het hart van elke autoliefhebber te raken. Ons aanbod bestaat uit sportieve modellen van de merken Volkswagen, Audi en BMW en hiermee onderscheiden wij ons nadrukkelijk als sportieve tweedehands auto specialist. Om u als klant een goede en betrouwbare auto te leveren met een helder onderhouds- en schadeverleden, doet Kesteloo Automotive al het mogelijke.

Sportieve tweedehands autos als specialiteit
Als sportieve tweedehands auto specialist heeft Kesteloo Automotive uit Kesteren inmiddels een grote naam opgebouwd. Onze hoge klanttevredenheid komt mede voort uit de grondige voorbereiding bij de selectie van de tweedehands sportieve autos. Bij exclusieve- en sportieve topuitvoeringen van de merken Volkswagen, Audi en BMW is het aanbod van mooie en goede auto’s klein. Daarom verzamelen wij zo veel mogelijk informatie van de door ons aangeboden auto’s. Indien het gevoel goed is en de historie klopt, wordt de auto in kwestie persoonlijk door ons opgehaald. Pas als we voor de volle 100% tevreden zijn, komt de auto in onze collectie en leveren wij de auto af inclusief een uitgebreide map met informatie. Vanwege deze unieke werkwijze kunnen wij onze naam als sportieve tweedehands auto specialist waar blijven maken.

Kesteloo Automotive: de specialist in tweedehands sportieve autos
Wij selecteren auto’s voor klanten die een ding met elkaar gemeen hebben: het zijn zonder uitzondering rasechte autoliefhebbers die vaak precies weten wat ze willen. We zorgen dat tweedehands sportieve autos er picobello bij staan en als de klant speciale wensen heeft, dan gaan we tot het uiterste om die te vervullen. Wij bestaan uit een team van gepassioneerde vakmensen en begrijpen dat onze klanten meer kopen dan ‘zo maar’ een auto. Bij ons draait het juist om de combinatie van liefhebberij, passie en beleving. Pure emotie en daarmee onderscheidt Kesteloo Automotive zich nadrukkelijk in de markt van sportieve tweedehands autos. Ervaar het zelf. U bent van harte welkom!

Banner Image 0

Waarom bij Kesteloo?

Kesteloo Automotive is een RDW erkend autodealer en aangesloten bij VWE. Exclusiviteit en kwaliteit zijn onze uitgangspunten.
Continue zijn we op zoek naar puntgave en exclusieve collector items. Hierdoor bieden we een exclusief assortiment voor de sportieve bestuurders.
Heeft u vragen over een occasion of wilt u graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs onze vestiging in Rhenen.

Plaats inkoopverzoek

Foto uploaden (Max. 8mb)
Foto uploaden (Max. 8mb)
Foto uploaden (Max. 8mb)
Foto uploaden (Max. 8mb)

Overige pagina's

Morgen Internet - Zorgeloos website