loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

Exclusieve occasies specialist

exclusieve auto occasions
specialist exclusieve auto occasions
exclusieve auto occasions specialist


Exclusieve occasies bij Kesteloo Automotive
Voor de ware autoliefhebber is de collectie van Kesteloo Automotive in Kesteren de aangewezen plek als je op zoek bent naar een exclusieve auto. Binnen de collectie is er geen ruimte voor middelmaat; integendeel elke auto van deze specialist in exclusieve occasies zal het hart van de autoliefhebber beslist sneller doen kloppen. Op het gebied van exclusieve occasies heeft Kesteloo Automotive een naam hoog te houden. Geniet van het ruime aanbod en ervaar zelf de hoogstaande kwaliteit van de aangeboden auto’s.

Van liefhebber voor liefhebber
Als exclusieve occasies specialist biedt Kesteloo Automotive alleen het beste. Dat streven start met een grondige selectie van de auto. Met name de zeldzame- en exclusieve uitvoeringen waar uit de collective bestaat, vraagt om een nauwkeurig onderzoek rondom de bewuste auto. Om u echt een goede, betrouwbare auto te leveren met een helder onderhouds- en schadeverleden, wordt er zo veel mogelijk informatie van het betreffende exemplaar verzameld. Pas als alles klopt en de historie helder is, wordt de auto in de collectie opgenomen en wordt deze afgeleverd inclusief een uitgebreide map met informatie. Echte autoliefhebbers verdienen uitsluitend de beste exclusieve occasies!

Kesteloo Automotive is uw exclusieve occasies specialist
Elke exclusieve occasie wordt in uitstekende staat afgeleverd. Mocht u speciale wensen hebben, dan zullen wij er alles aan doen om deze in vervulling te laten gaan. Het team van gepassioneerde vakmensen van Kesteloo Automotive begrijpt dat u meer koopt dan ‘zo maar’ een auto. Hier draait het juist om de combinatie van liefhebberij, passie en beleving. Hier wordt pure emotie aangeboden en daarmee onderscheidt Kesteloo Automotive zich nadrukkelijk van andere exclusieve auto occasies specialisten.

Banner Image 0

Waarom bij Kesteloo?

Kesteloo Automotive is een RDW erkend autodealer en aangesloten bij VWE. Exclusiviteit en kwaliteit zijn onze uitgangspunten.
Continue zijn we op zoek naar puntgave en exclusieve collector items. Hierdoor bieden we een exclusief assortiment voor de sportieve bestuurders.
Heeft u vragen over een occasion of wilt u graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs onze vestiging in Rhenen.

Plaats inkoopverzoek

Foto uploaden (Max. 8mb)
Foto uploaden (Max. 8mb)
Foto uploaden (Max. 8mb)
Foto uploaden (Max. 8mb)

Morgen Internet - Zorgeloos website