Premium tweedehands auto

Kesteloo Automotive: de premium tweedehands auto specialist

Welkom in de wereld van premium tweedehands auto’s van Kesteloo Automotive. Droomt u al tijden van een tweedehands premium auto van premium kwaliteit? Voor een uniek topmodel van Volkswagen, Audi of BMW kan Kesteloo Automotive u een auto aanbieden met het geruststellende gevoel dat deze uitgebreid vooraf gecontroleerd is. Als premium tweedehands auto specialist zijn wij het juiste adres als het gaat om pure liefhebbersauto’s die van A tot Z aansluiten bij uw belevingswereld. Wij bieden immers tweedehands premium auto’s voor echte autoliefhebbers en dat merkt u in onze unieke aanpak.

Bij Kesteloo Automotive is er voor elke autoliefhebber een tweedehands premium auto

Zekerheid eerst. Daarom heeft voordat een premium tweedehands auto in onze collectie wordt opgenomen, de auto een uitgebreide controle ondergaan. Juist bij exclusieve modellen is een grondig vooronderzoek essentieel om een auto te verkrijgen die aan onze hoge kwaliteitseisen voldoet. Alleen dan kunnen wij u een echt goede, betrouwbare auto leveren met een helder onderhouds- en schadeverleden. Hiervoor haalt Kesteloo Automotive zonder overdrijven het onderste uit de kan. Wij verzamelen zo veel mogelijk informatie en als de historie klopt en het gevoel goed is, halen wij de tweedehands premium auto persoonlijk op. Zijn wij voor de volle 100% tevreden, dan komt de auto in onze collectie en wordt deze afgeleverd inclusief een uitgebreide map met informatie. Dankzij deze voor premium tweedehands auto specialisten unieke werkwijze, weet de klant exact wat hij of zij koopt.

Kwaliteit en zekerheid bij Kesteloo Automotive

Bij een unieke premium tweedehands auto hoort een unieke eigenaar. Daarom doen wij er alles aan om ook individuele wensen te vervullen. Onze gepassioneerde vakmensen begrijpen dat u zo veel meer koopt dan ‘zo maar’ een auto. Hier draait het juist om de combinatie van liefhebberij, passie en beleving. Daarmee wordt pure emotie aangeboden en onderscheidt Kesteloo Automotive zich nadrukkelijk van andere premium tweedehands autospecialisten. Wilt u zelf ervaren wat onze werkwijze zo uniek maakt? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Rhenen. Dan ervaart u zelf dat we dezelfde autoliefhebberstaal als u spreken. Graag tot ziens!

Over ons

Onze collectie

Contact