Sportieve occasions

Kesteloo Automotive voor sportieve occasions

Alleen de allerbeste sportieve occasions. Kesteloo Automotive uit Rhenen selecteert haar sportieve occasion zorgvuldig zodat we perfect geprepareerde auto’s aanbieden met als doel u een auto te verkopen die volledig voldoet aan uw hoge verwachtingen. Als specialist in sportieve occasions willen we dat u ultiem rijplezier kunt ervaren met de geruststellende zekerheid van een kwalitatief hoogwaardige sportieve occasion. Als echte autoliefhebbers begrijpen wij uw taal en snappen wij als geen ander dat voor u een auto zo veel meer is dan alleen een vervoermiddel. Voor een unieke sportieve occasion van Volkswagen, Audi of BMW bent u bij ons dan ook op de juiste plek. Ervaar zelf onze unieke aanpak!

Specialist sportieve occasions: welkom bij Kesteloo Automotive

Wij hebben als specialist in sportieve occasions een naam hoog te houden als het gaat om exclusieve automodellen. Vandaar dat elke sportieve occasion uit onze collectie een uitgebreide inspectie onder gaat. Een gedegen vooronderzoek is zeker bij exclusieve- en sportieve auto’s essentieel om een auto te verkrijgen die voldoet aan onze strenge kwaliteitseisen. Zo moeten sportieve occasions uit onze collectie een helder onderhouds- en schadeverleden hebben. Wij gaan daarbij ver om zo veel mogelijke informatie rondom de auto te verzamelen. Wie tot aanschaf over gaat, krijgt een sportieve occasion afgeleverd inclusief een uitgebreide map met informatie. Dankzij deze voor sportieve occasions specialisten unieke werkwijze, weet de klant exact wat hij of zij koopt.

Sportiviteit en exclusiviteit bij Kesteloo Automotive

Vaak zijn unieke auto’s net zo uniek als hun eigenaar. Daarom proberen wij individuele wensen zo goed mogelijk te vervullen. Onze gepassioneerde vakmensen begrijpen dat u zo veel meer koopt dan ‘zo maar’ een sportieve occasion. Met onze combinatie van liefhebberij, passie en beleving bieden wij pure emotie en onderscheidt Kesteloo Automotive zich nadrukkelijk van andere specialisten in sportieve occasions. Wilt u zelf ervaren wat onze werkwijze als sportieve occasions specialist zo uniek maakt? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Rhenen. Wij zijn er van overtuigd dat we dezelfde autoliefhebberstaal als u spreken. Graag tot ziens!

Over ons

Onze collectie

Contact