Over ons

Over Kesteloo Automotive B.V.

BOVAG autobedrijf Kesteloo Automotive BV is gevestigd op een prachtige zichtlocatie aan de bosrand van Rhenen op de autoweg 36.

Wij leveren al jaren snelle, zeldzame, exclusieve en unieke auto’s in Nederland en zijn expert op het gebied van alle Audi modellen. Wij hebben reeds meer dan 200 Audi S en RS modellen verkocht in Nederland!

Ons aanbod bestaat uit premium Audi’s met uitsluitend gegarandeerde kilometerstanden die vaak maar 1 tot 2 vorige eigenaars hebben gehad.

Sinds 2020 hebben wij een gloednieuw pand met ruim 600 m2 oppervlak en tevens een groot buitenterrein. Onze showroom is op huiskamer temperatuur verwarmd en voorzien een gezellige Coffee Corner en een interactieve Kids Corner.

Kinderen, klein of groot, zijn bij ons van harte welkom!

’s Avonds en op zaterdagen kunt u ook bij ons terecht voor een bezichtiging. De buitengewoon goede LED verlichting in onze showroom geeft u een nog eerlijker beeld van de onze collectie dan het daglicht u buiten geeft.

 

Op onze locatie kunnen wij ten allen tijde, 24/7, uw inruilauto vrijwaren en de door u aangekochte auto tenaamstellen.

Kwaliteit, kwantiteit, helderheid, transparantie en eerlijkheid zijn onze kernwaarden.
Onze klanten beoordelen ons dit jaar gemiddeld met een 9.9. Dat is een cijfer waar we trots op zijn. De klant is koning!

“Kies je kwaliteit, dan kies je Kesteloo”

We verwelkomen u graag op onze prachtige locatie in Rhenen!

Gerard Kesteloo

Eigenaar Kesteloo Automotive BV

David Kesteloo

Verkoopmedewerker

Mariska Kesteloo

Allround medewerker

Dennis Weelink

Verkoopmedewerker