loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 5

Welkom bij Kesteloo

Autobedrijf Kesteloo Automotive BV is gevestigd op een prachtige zichtlocatie aan de bosrand van Rhenen op de autoweg 36.

Wij leveren al jaren zeldzame, exclusieve en unieke auto’s in Nederland en zijn expert op het gebied van auto’s van Duitse makelij. Ons aanbod bestaat uit premium auto’s met uitsluitend gegarandeerde kilometerstanden die vaak maar 1 tot 2 vorige eigenaars hebben gehad.

Sinds 2020 hebben wij een gloednieuw pand met ruim 600 m2 oppervlak en tevens een groot buitenterrein. Onze showroom is op huiskamer temperatuur verwarmd en voorzien een gezellige Coffee Corner. Kinderen, klein of groot, zijn bij ons van harte welkom!

’s Avonds (op afspraak) en op zaterdagen kunt u in ook bij ons terecht voor een bezichtiging. Op onze locatie kunnen wij ten allen tijde, 24/7, uw inruilauto vrijwaren en de door u aangekochte auto tenaamstellen.

Kwaliteit, kwantiteit, helderheid, transparantie en eerlijkheid zijn onze kernwaarden. Onze klanten beoordelen ons dit jaar gemiddeld met een 9.8. Dat is een cijfer waar we trots op zijn. De klant is koning!

We verwelkomen u graag op onze prachtige locatie in Rhenen!

Kesteloo Automotive is een RDW erkend autodealer en aangesloten bij VWE. Exclusiviteit en kwaliteit zijn onze uitgangspunten.

Continue zijn we op zoek naar puntgave en exclusieve collector items. Hierdoor bieden we een exclusief assortiment voor de sportieve bestuurders.

Heeft u vragen over een occasion of wilt u graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs onze vestiging in Rhenen.

“Kies je kwaliteit,
dan kies je Kesteloo”

Uw aanspreekpunt

Image  1

Gerard Kesteloo

next.svg
prev.svg

Stel hieronder uw vraag

Content Image 4

Ons aanbod al gezien?

Kesteloo Automotive heeft een breed en gevarieerd aanbod occasions voor u op voorraad. U bent van harte welkom in onze showroom. Wij adviseren u van tevoren contact op te nemen zodat wij u alle aandacht kunnen geven. Neem alvast een kijkje in ons aanbod.

Bekijk aanbod
Morgen Internet - Zorgeloos website