Kesteloo Automotive maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en om jouw surfgedrag op onze website te meten. Door op sluiten te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord.

Over ons

Kesteloo Automotive is toonaangevend in het exclusieve segment. Ons aanbod bestaat uit jong gebruikte occasions en exclusieve wagens met uitsluitend gegarandeerde kilometerstanden.

Wij zijn continue op zoek naar exclusieve occasions om u te kunnen voorzien van uw droomauto! Tevens zijn wij gespecialiseerd op het gebied van auto-import.

Exclusieve occasions voorzien van alle mogelijke opties komen wij veelvuldig tegen in het buitenland, in Nederland zijn deze auto’s meestal schaars.

Deze import auto’s worden zorgvuldig geselecteerd en gekeurd voordat deze naar Nederland getransporteerd worden. Wij kopen deze auto’s uitsluitend in als ze voorzien zijn van een volledige onderhoudshistorie.
Staat uw droomauto er niet tussen in onze occasionlijst? Neem dan contact met ons op. Dan zoeken wij voor u de auto die bij u past.