Financiering

Financial lease? Kesteloo helpt!
Bij Kesteloo Automotive kunt u er als ondernemer voor kiezen om uw nieuwe aanwinst te financieren met financial lease. Dit product biedt vele voordelen voor ondernemers.

U realiseert zich als ondernemer ongetwijfeld hoe belangrijk en noodzakelijk een auto kan zijn voor uw bedrijfsvoering. Maar tegelijkertijd weet u ook dat de aankoop van een auto een flinke aanslag kan zijn op uw werkkapitaal en liquiditeit. Om ervoor te zorgen dat u gewoon door kunt gaan met ondernemen, zonder uw liquiditeit aan te tasten, kunt u bij Kesteloo Automotive uw auto financial leasen.

Financial lease: een verantwoorde keuze
Met financial lease bij Kesteloo betaalt u de auto gewoon in maandelijkse termijnen, terwijl u economisch eigenaar van de auto bent. Dit biedt u vele kosten- en belastingvoordelen die andere leasevormen niet bieden. U heeft bijvoorbeeld recht op fiscale voordelen zoals mogelijke investeringsaftrek in de vorm van BTW van de aanschafwaarde.

Daarnaast is financial lease zeer flexibel. U bepaalt bijvoorbeeld zelf de looptijd, net als de slottermijn en eventuele tussentijdse aflossingen. In feite financieren wij uw auto voor u terwijl u een vast maandbedrag betaalt voor de aankoop waardoor u zelf grip heeft op de maandelijkse lasten. Helder, eenvoudig en overzichtelijk!

De voordelen van financial lease

  • Financial lease staat los van uw overige zakelijke financieringen
  • Zekerheid: een vast laag bedrag per maand
  • Direct eigenaar van de auto
  • Flexibiliteit
  • Fiscale voordelen

Uw persoonlijke financial lease contract
Wie een auto wil financieren, vindt in Kesteloo Automotive een betrouwbare partner. Vooraf wordt namelijk een transparante overeenkomst opgesteld, waarbij we gezamenlijk kijken wat in uw specifieke situatie de beste voorwaarden zijn om de auto te leasen tegen een voor u zo gunstig mogelijk maandelijks leasebedrag. Dit doen wij door rekening te houden met inkomsten en lasten, kredietverleden en het doel van de lening. Zo komen we samen tot een op maat gesneden leasecontract dat optimaal is afgestemd op uw situatie!