Exclusieve occasies

Exclusieve occasies bij Kesteloo Automotive

Voor de ware autoliefhebber is de collectie van Kesteloo Automotive in Rhenen de aangewezen plek als je op zoek bent naar een exclusieve auto. Binnen de collectie is er geen ruimte voor middelmaat; integendeel elke auto van deze specialist in exclusieve occasies zal het hart van de autoliefhebber beslist sneller doen kloppen. Op het gebied van exclusieve occasies heeft Kesteloo Automotive een naam hoog te houden. Geniet van het ruime aanbod en ervaar zelf de hoogstaande kwaliteit van de aangeboden auto’s.

Van liefhebber voor liefhebber

Als exclusieve occasies specialist biedt Kesteloo Automotive alleen het beste. Dat streven start met een grondige selectie van de auto. Met name de zeldzame- en exclusieve uitvoeringen waar uit de collective bestaat, vraagt om een nauwkeurig onderzoek rondom de bewuste auto. Om u echt een goede, betrouwbare auto te leveren met een helder onderhouds- en schadeverleden, wordt er zo veel mogelijk informatie van het betreffende exemplaar verzameld. Pas als alles klopt en de historie helder is, wordt de auto in de collectie opgenomen en wordt deze afgeleverd inclusief een uitgebreide map met informatie. Echte autoliefhebbers verdienen uitsluitend de beste exclusieve occasies!

Kesteloo Automotive is uw exclusieve occasies specialist

Elke exclusieve occasie wordt in uitstekende staat afgeleverd. Mocht u speciale wensen hebben, dan zullen wij er alles aan doen om deze in vervulling te laten gaan. Het team van gepassioneerde vakmensen van Kesteloo Automotive begrijpt dat u meer koopt dan ‘zo maar’ een auto. Hier draait het juist om de combinatie van liefhebberij, passie en beleving. Hier wordt pure emotie aangeboden en daarmee onderscheidt Kesteloo Automotive zich nadrukkelijk van andere exclusieve auto occasies specialisten.

Over ons

Onze collectie

Contact