Kesteloo Automotive maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en om jouw surfgedrag op onze website te meten. Door op sluiten te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord.

Beoordelingen

Kesteloo Automotive B.V.

9,4 gebaseerd op 33 beoordelingen

Basil Al-Baz uit Vlaardingen

goede service, goed behandeld
Zeer tevreden mooie auto gekocht

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:31-03-2018

9
Ron Noordover uit Rijnsburg

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:24-03-2018

9
Marlon Martina uit Oegstgeest

goede service, goed behandeld
Ik kocht een Opel Zafira van Gerard Kesteloo. Via Marktplaats Top Service eerlijke Man. Met een goed gevoel ging ik weg. Auto keurig netjes afgeleverd. Alles conform afspraak!

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:10-03-2018

9
frans van de haar uit ede

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:09-03-2018

9
Ruud Seegers uit Castenray

goede service, goed behandeld
Mooie auto gekocht goeie service, lost problemen meteen en goed op zeker aanrader voor kopen van een auto

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:09-03-2018

9
Gaby louise Eerenberg uit Westzaan

perfect, zeker aan te bevelen
In een woord: fantastisch! Ontzettend blij met onze aankoop, alles naar toebehoren en de service meer dan prima.

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:09-03-2018

10
Mariska Kesteloo uit Overberg

perfect, zeker aan te bevelen
Dank u wel voor de fijne service en vertrouwen in je bedrijf! Wij hebben boven verwachting veel plezier van de R36.

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:09-03-2018

10
Peter De Wit

goede service, goed behandeld
We zijn altijd goed geïnformeerd geweest. Qua vertrouwen hebben wij altijd een goed gevoel gehad. Het afleveren van de auto voelde als een bijzondere gelegenheid.

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:09-03-2018

9
Maarten Van Dam uit Dodewaard

goede service, goed behandeld
Super advies En mooi assortiment

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:09-03-2018

8
D uit Alblasserdam

perfect, zeker aan te bevelen
zeer goed . goud eerlijk !

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:08-03-2018

10
Bert VD Hatert uit Kesteren

perfect, zeker aan te bevelen
Super fijn geholpen. Deskundig advies geeft veel vertrouwen en super netjes afgeleverd

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:07-03-2018

10
Wilco uit Veenendaal

perfect, zeker aan te bevelen
Fijne ontmoeting, goede communicatie, mooi bedrijf/auto's!

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:01-03-2018

10
David

goede service, goed behandeld
Top bedrijf ! Zeer goede service en altijd klantvriendelijk, en natuurlijk heerlijke machines

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:01-03-2018

9
Ron arends uit bergschenhoek

goede service, goed behandeld
Fijne benadering en eerlijke mensen. Open in de communicatie.

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:28-02-2018

9
Gertjan uit Elst

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:28-02-2018

10