Kesteloo Automotive maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en om jouw surfgedrag op onze website te meten. Door op sluiten te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord.

Beoordelingen

Kesteloo Automotive B.V.

10,0 gebaseerd op 113 beoordelingen

Lotte uit Almere

Top!
Vriendelijk, erg open en eerlijke man.

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:26-02-2022

10
Mike de jong uit Almere

HELEMAAL TOP!
Last minute gebeld en eigenaar zeer vriendelijk! Zelfde dag nog met de auto naar huis gereden!

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:26-02-2022

10
Tom uit Malden

Fantastisch
Fijne mensen, geen gezeur met een passie voor Autos. Ga zo door!

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:15-02-2022

10
Bas uit Renswoude

Zeer professioneel met liefde voor het vak!
Mijn auto laten importeren door Kesteloo. Wordt snel overgegaan tot actie en de juiste informatie wordt ingewonnen met een duidelijk beeld hoe de auto erbij staat. Zeer snel en super netjes verlopen en wij werden goed op de hoogte gehouden hoe het proces verliep met een prachtige auto als resultaat! Zeer nette en vriendelijke mensen. Van stagiair tot aan de eigenaren, ze staan allemaal voor je klaar!! Grote aanrader hier je auto te kopen!!

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:08-02-2022

10
Murat uit Rotterdam

Goede klantvriendelijke service
Vandaag een auto gekocht bij Kesteloo Automotive BV. Ik ben goed geholpen. De eigenaar en de medewerkers zijn zeer klantvriendelijk.

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:05-02-2022

10
Brendan uit Rotterdam

Zoek je kwaliteit? Kesteloo moet je zijn!
Nou voor ik aankwam met mijn moeder en vader zijn we warmhartig ontvangen en is ons drinken aangeboden vervolgens heb ik een proefrit gereden in de auto waar ik voor kwam en binnen een week was het mijn auto. Achteraf bleken er toch wat kleine probleempjes aan de auto, dus heb ik gebeld naar Kesteloo en die hebben mij toen geholpen geheel op hun kosten. De passie en klantvriendelijkheid bij Kesteloo is ongekend , het gaat hier niet om het geld maar echt dat de klant geniet van zijn auto! Nog bedankt Kesteloo nu kan ik optimaal genieten ! Jullie zijn toppers

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:05-02-2022

10
Julian uit edam

top bedrijf met perfecte service
Knappe ML youngtimer kunnen vinden voor een marktconforme prijs. Auto is precies zoals omschreven op de autosites. Na aanschaf een kleine post gemeld aan Gerard (remschijven, niets ernstigs) en dat hebben we perfect naar wens afgehandeld. wij kunnen veilig op de wintersport!

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:02-02-2022

10
Stef uit Blaricum

Goede correcte en snelle afhandeling. Fijn bedrijf zaken mee te doen
Auto verkocht aan Kesteloo. Eigenaar is correct, eerlijk en betrouwbaar. Hij komt afspraken na en is behulpzaam. Fijne partij om zaken mee te doen.

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:21-01-2022

10
Louis uit Maartensdijk

Goede service
Bij binnenkomst een warm onthaal en een leuk gesprek gehad met Gerard Kesteloo. Hij nam de tijd voor een kennismaking en een demonstratie van de auto. Alles was op orde en dat gaf ons een goed gevoel en deed ons besluiten tot de aankoop van een Q7.

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:20-01-2022

10
Mehmet Ali uit Rotterdam

Uistekend
Prima service.

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:15-01-2022

10
Wilbert uit Scherpenzeel

Goed gevoel bij dit bedrijf
Een afspraak gemaakt met Gerard om een kijkje te nemen bij eenzelfde auto als ik had maar een andere kleur en sportiever. Werd vriendelijk ontvangen, kon rustig even rondkijken, werd alle tijd genomen en niet opdringerig. Uiteindelijk samen tot een mooie deal kunnen komen. Als extra na de koop een volle tank benzine en een lekker fles champagne gekregen! Ga zo door met jullie onderneming!

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:11-01-2022

10
Liek uit Den bommel

Eerlijk bedrijf met goede service
Hier pas geleden een Mercedes gekocht. Gerard is een verkoper/eigenaar die eerlijkheid en klant tevredenheid hoog in het vaandel heeft staan. Mooie eerlijke auto's met een eerlijk advies. Wij komen hier zeker terug het Kesteloo team heeft passie voor mooie auto's

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:08-01-2022

10
Sascha uit Maasticht

Fantastiese service en gerust stellend
Geweldig geholpen Vriendelijk personeel Mooi assortiment Lekker vertrouwelijk Ik zou het iedereen aanraden Blijf zo doorgaan

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:08-01-2022

10
Pris uit Utrecht

Waanzinnig!
Nog niet eerder heb ik op een dergelijk prettige manier een auto gekocht. Goede bereikbaarheid, transparante communicatie en betrouwbaar. Mijn nieuwe auto kopen was een feestje, zeker ook door Kesteloo! Veel dank en tot een volgende keer!

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:07-01-2022

10
Hulya uit Vianen

Niet twijfelen,maar gewoon gaan...Top top top!!!
Er is geen woorden voor.Ik ben bij meerdere autodealers geweest,maar toen ik bij kesteloo kwam,had ik gelijk een super goed gevoel over,dat ik bij hun mijn droom auto zou vinden. Gerard is top persoon,hij doet zn werk super goed,heel professioneel, en super vrindelijk.Ik raad je aan om je auto bij deze Kasteloo Automotive Bv. te gaan kopen,je krijgt geen spijt van!!!! Bedankt Gerard en jou medewerkers!!! Success;))

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:21-12-2021

10