Kesteloo Automotive maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en om jouw surfgedrag op onze website te meten. Door op sluiten te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord.

Beoordelingen

Kesteloo Automotive B.V.

9,5 gebaseerd op 43 beoordelingen

Wim uit Austerlitz

Ervaring
Aankoop/ verkoop gebruikte auto. Naar 100% tevredenheid geregeld en afgrond.

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:30-07-2018

10
jaap stoffer uit de meern

Ervaring
goed

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:30-07-2018

10
Jean-Clement

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:20-07-2018

9
Jeroen Cops uit Assendelft

Ervaring
Absolute aanrader als je op zoek bent naar een unieke, betrouwbare auto, eerlijk advies en top service! Ik ben zeer goed geholpen, een transparant verhaal zonder vervelende verkooppraatjes. Gerard gelooft in wat hij doet en zijn gedrevenheid wordt puur gevoed door zijn passie. Ik heb vandaag mijn droomauto gekocht en ben blij als een kleine jongen.

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:15-07-2018

9
Fatih Aksoy uit Amsterdam

Ervaring
zeer vriendelijk, leuke gesprek.

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:13-07-2018

10
Remy Scheer uit Elst

Ervaring
Neemt netjes de tijd voor je en duidelijke uitleg over de auto Niks moet alles mag

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:06-07-2018

10
Johan van den Hatert uit Ochten

Ervaring
Super goed advies gekregen!, goed verstand van zaken die te maken hebben met invoer en kwaliteit van de auto. Prettige partner om zaken mee te doen. Gewoon alles tot in de details geregeld!

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:06-07-2018

9
Samuel Grigorian uit Haarlem

Ervaring
Leuk bedrijf, gevoel voor auto's, netjes, meedenkend, prijstechnisch goed!

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:22-06-2018

10
Herwin Houdijk uit Meteren

Ervaring
Uitstekende service, een groot liefhebber. Staat achter zijn product!

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:06-06-2018

9
Henk

Ervaring
Een mooi jong bedrijf, met prachtige auto's en gedreven, enthousiast personeel! Een aanrader voor iedereen.

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:23-05-2018

10
Basil Al-Baz uit Vlaardingen

Ervaring
Zeer tevreden mooie auto gekocht

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:31-03-2018

9
Ron Noordover uit Rijnsburg

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:24-03-2018

9
Marlon Martina uit Oegstgeest

Ervaring
Ik kocht een Opel Zafira van Gerard Kesteloo. Via Marktplaats Top Service eerlijke Man. Met een goed gevoel ging ik weg. Auto keurig netjes afgeleverd. Alles conform afspraak!

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:10-03-2018

9
frans van de haar uit ede

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:09-03-2018

9
Ruud Seegers uit Castenray

Ervaring
Mooie auto gekocht goeie service, lost problemen meteen en goed op zeker aanrader voor kopen van een auto

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:09-03-2018

9