Beoordelingen

Kesteloo Automotive B.V.

10,0 gebaseerd op 122 beoordelingen

Achmed uit Rotterdam

Dennis mijn dank is groot wat een topper ben je
Heb een eerlijke bid gekregen voor mijn auto en heb een prima deal afgesloten. Dennis is een vakman en heeft mij alles uitgelegd wat betreft de functies van de auto. Ben super blij zo blij dat ik een 2e heb besteld bij hun.

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:09-05-2022

10
Roel van Schilt uit Bergen op Zoom

Uitstekend ervaring
Meermaals alleraardigst ontvangen door de heren in de showroom, inmiddels ben ik trotse eigenaar van een Tesla Model S. Ook voor je elektrische auto kan je hier zeker terecht. Als je waarde hecht aan kwaliteit en menslievendheid dan ben je bij Kesteloo Automotive absoluut aan het juiste adres. De heren zijn recht-toe-recht-aan, vertellen het je ook eerlijk wanneer ze iets niet weten (de markt van elektrische auto's staat nog in de kinderschoenen, dan kan dat uiteraard). Speciale dank aan Dennis voor de gastvrijheid en de warme overdracht met een lach. Dit zijn niet de doorsnee autoverkopers, daarmee zou ik deze heren tekort doen. Dit zijn liefhebbers, veel dank.

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:07-05-2022

10
Bram uit Dronten

vakkundig geholpen
Niet gekocht wel perfect geholpen en auto als beschreven, alleen te groot !

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:04-05-2022

10
William uit Dronten

Top service!
Zeer tevreden over de service, klantvriendelijk met kennis is van zaken

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:04-05-2022

10
J-W uit Amsterdam

Zeer klantvriendelijk geholpen. Top bedrijf!
We zijn door Gerard en z’n collega’s boven verwachting goed geholpen. We gaan hier zeker terugkomen gezien klantvriendelijkheid en uiteraard de mooie betrouwbare auto’s. Zonder overdrijven een uitstekende ervaring gehad. MvG, JW & Carijn

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:26-04-2022

10
Marco uit Rheden

Geweldige service een aanbeveling voor iedereen
Inmiddels rij ik in de derde auto die ik bij Gerard heb gekocht. Mijn 2e auto kocht ik zelfs zonder hem in het echt gezien te hebben. Elke auto is een belevenis op zich, de 4e gaat ook zeker weer bij Kesteloo gekocht worden. Service met een dikke 10 Bedankt mannen....

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:02-04-2022

10
Kamila Karasiewicz uit Utrecht

Kesteloo team sets new standards of how car business should be run!
I’ve bought several cars in my life but experience with Kesteloo Automotive elevated my understanding of a great service to the next level. The way you are being taken care of prior, during and after purchase is off the scale with Kesteloo team. Gerard and the team will go extra mile to ensure your best experience. I’m not even mentioning all extra touches and additional help post sale. If you are looking for an honest and professional car sale Kesteloo is the place for you. The entire transaction happens with smiles on both sides, and yes, yours as well. I have bought premium cars from dealerships before but the level of service that you get from this team surpasses all my previous experiences. So if you are looking for a used car please look no further. These guys will not only provide you with a decent ride but will make the process as smooth and pleasant as possible.

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:16-03-2022

10
Rita uit Apeldoorn

Top bedrijf!
Ze hebben ons van A tot Z geholpen! Super blij met deze bedrijf die nog zoveel aandacht en tijd geeft aan zijn klanten! Wij zijn tevreden en super blij met onze nieuwe auto !

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:16-03-2022

10
Bowy van Straalen uit Vianen ut

Top service!!
Super leuke en mooie ervaring met kersteloo automotive. We kwamen kijken voor een Audi S6 en we waren er binnen half uur der uit!! Goede prijzen en nette inruil prijzen. En super geholpen door Gerard kersteloo fijne vent en gelijk het goede gevoel !! Dikke pluim voor het mooie bedrijf

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:27-02-2022

10
Lotte uit Almere

Top!
Vriendelijk, erg open en eerlijke man.

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:26-02-2022

10
Mike de jong uit Almere

HELEMAAL TOP!
Last minute gebeld en eigenaar zeer vriendelijk! Zelfde dag nog met de auto naar huis gereden!

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:26-02-2022

10
Tom uit Malden

Fantastisch
Fijne mensen, geen gezeur met een passie voor Autos. Ga zo door!

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:15-02-2022

10
Bas uit Renswoude

Zeer professioneel met liefde voor het vak!
Mijn auto laten importeren door Kesteloo. Wordt snel overgegaan tot actie en de juiste informatie wordt ingewonnen met een duidelijk beeld hoe de auto erbij staat. Zeer snel en super netjes verlopen en wij werden goed op de hoogte gehouden hoe het proces verliep met een prachtige auto als resultaat! Zeer nette en vriendelijke mensen. Van stagiair tot aan de eigenaren, ze staan allemaal voor je klaar!! Grote aanrader hier je auto te kopen!!

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:08-02-2022

10
Murat uit Rotterdam

Goede klantvriendelijke service
Vandaag een auto gekocht bij Kesteloo Automotive BV. Ik ben goed geholpen. De eigenaar en de medewerkers zijn zeer klantvriendelijk.

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:05-02-2022

10
Brendan uit Rotterdam

Zoek je kwaliteit? Kesteloo moet je zijn!
Nou voor ik aankwam met mijn moeder en vader zijn we warmhartig ontvangen en is ons drinken aangeboden vervolgens heb ik een proefrit gereden in de auto waar ik voor kwam en binnen een week was het mijn auto. Achteraf bleken er toch wat kleine probleempjes aan de auto, dus heb ik gebeld naar Kesteloo en die hebben mij toen geholpen geheel op hun kosten. De passie en klantvriendelijkheid bij Kesteloo is ongekend , het gaat hier niet om het geld maar echt dat de klant geniet van zijn auto! Nog bedankt Kesteloo nu kan ik optimaal genieten ! Jullie zijn toppers

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:05-02-2022

10