Kesteloo Automotive maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en om jouw surfgedrag op onze website te meten. Door op sluiten te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord.

Beoordelingen

Kesteloo Automotive B.V.

9,9 gebaseerd op 93 beoordelingen

Roney uit Veenendaal

Top
De hele proces ging soepel. De personeel zijn aardig en helpen jou graag. Ik ben echt blij met mijn Audi A3.

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:17-10-2021

10
Edwin uit Deventer

Perfect geholpen en behandeld door dhr G Kesteloo
Ik heb vandaag mijn auto ingeruild op een mooie BMW 428i Naar veel heen en weer gebel met het leasemaatschappij heeft de heer Kesteloo perfect gehandeld! Wat het bedrijf Kesteloo zegt komen ze dubbel en dwars naar. Ik raad iedereen aan om hier een auto te kopen niet alleen voor de inruilwaarde die perfect was maar om hoe je word behandeld als klant. Mijn volgende auto word er weer 1 van Kesteloo Automotive Bedankt! Gr Edwin Willemsen

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:15-10-2021

10
René uit Landgraaf

Super goede ervaring!
Deze week eerste contact via de app, heel snelle reactie. Zelfde dag proefrit gaan maken. In een woord geweldig. Vanaf de ontvangst voelde ik mij thuis en klant! Vol vertrouwen een goede deal gemaakt, eigen auto ingeruild voor een goede prijs. Onder de streep een goede deal. Ook financieel diverse opties mogelijk, in een woord geweldig! Vandaag auto opgehaald en retour Limburg, binnen een week alles geregeld! Ik moest er even voor rijden vanuit Landgraaf, maar dat was het dubbel en dik waard! Dikke tien voor de klantbeleving! Gr. Fam. Adema

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:08-10-2021

10
Gerco uit Ede

Top bedrijf
Een zeer net en klantvriendelijk bedrijf.wij werden netjes geholpen en te woord gestaan.een aanrader om je auto te kopen of te verkopen.

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:10-08-2021

10
Sjeng uit Swalmen

Even voor een auto "kijken".
Prettige opvang en een relaxte sfeer. Aan koffie kom je niet te kort. Ze zijn er duidelijk, begripvol en niet moeilijk. Ik ben er met een goed gevoel weggegaan, en hoop er een goede auto te hebben gekocht. Als klap op de vuurpijl werd de auto ook nog even thuis gebracht op dezelfde dag!

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:30-07-2021

9
Sean uit Arnhem

Fantastisch!
Super service! Goed geholpen door Dennis! Blij met me nieuwe auto!

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:15-07-2021

10
Sjakko uit Haastrecht

Super service
Klantvriendelijk, nette locatie en alles super snel en goed geregeld. Ik ben echt zeer tevreden. Geen poespas en verkooppraatjes maar gewoon samen tot een deal komen, ik hou ervan. Met vr gr Sjakko

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:01-07-2021

10
Jort uit Heerenveen

Klantvriendelijk en eerlijk
Hier mijn eerste auto gekocht, en ik blij met de aankoop en de service.

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:12-05-2021

10
Peter uit Afferden

Erg klantvriendelijk bedrijf
Bij binnenkomst mooi ontvangen met een kopje koffie, al snel hing er een fijne sfeer. Goede service en communicatie van Gerard. Een heel klantvriendelijk bedrijf.

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:29-03-2021

9
Bilal uit Amsterdam

Inkoop Audi Q7 soepel verlopen..
Snel en fijn tot een deal gekomen met Gerard Kesteloo zelf, heeft een Audi op locatie opgehaald. De deal was LETTERLIJK binnen 15 minuten rond. Hartelijk dank voor de prettige en fijne samenwerking en wellicht tot in de toekomst!

Geplaatst op:29-03-2021

10
Floris uit Ter Apel

Zeer tevreden
Super bedrijf! Erg blij met mijn Audi S5. De service was top, het was allemaal super snel geregeld. Erg klantvriendelijk en hart voor de zaak. En auto's die met zorg uitgezocht zijn voor de betrouwbaarste auto's. Zeker een aanrader!!!

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:27-03-2021

10
Oya uit Hoensbroek

Geweldig bedrijf! Met goede service!
ivm gezinsuitbreiding waren mijn man en ik opzoek naar een gezinsauto. Deze auto hadden wij gevonden bij Kesteloo Automotive. Doordat wij net verhuisd waren naar Hoensbroek, een baby van 3wk hebben en wij alleen een busje hadden, heeft een mw van Kesteloo (Dennis) de auto vanuit Rhenen naar Hoensbroek gebracht! Waar vind je dat tegenwoordig nog? Zo een goede service!! Wij zijn erg tevreden en ontzettend blij met onze nieuwe auto! Als wij in de toekomst een andere auto zouden kopen, zal dat zeker bij Kesteloo automotive zijn! Echt wat een toppers!!

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:26-03-2021

10
martin uit Makkinga

Erg goed en mooi vlot
Auto was zoals omschreven prettig en vlot zaken doen

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:26-03-2021

9
Nico uit Zelhem

Alles tot in detail goed geregeld.
Voor de 2e keer perfect geholpen bij het zoeken en importeren van onze Audi. Kan gewoon niet beter!!

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:14-02-2021

10
Willem uit Renkum

Het adres voor de liefhebber!
Normaal gesproken was het plan om nog zeker nog een jaar te blijven rijden in mijn Audi S6 4.2 van 2002 . Deze heerlijke auto had ik zelf 2 jr geleden geïmporteerd uit t zuiden van Duitsland. Helemaal blij mee en veel in geïnvesteerd! Eigenlijk doordat alles gesloten was vanwege Corona....belanden we op een zaterdagmiddag per toeval bij Kesteloo in Rhenen. Gewoon ff kijken... Tijdens t gesprek met Gerard wist ik al snel dat ik hier mijn volgende auto zou gaan kopen. Een zilveren A6 V8 waar ik van onder de indruk was...was net verkocht...jammer ! Binnen 2 weken kreeg ik een app van Gerard : Hij had iets heel moois binnen gekregen en voordat de auto online zou gaan kreeg ik de kans om te komen kijken. Hij had niets teveel gezegd...een prachtige zwarte Audi A6 4.2 Avant uit 2006 stond op ons te wachten . Toen ging t snel...gelijk verkocht...en hoewel ik mijn S6 met pijn in t hart een week later achterliet, geniet ik nu met volle teugen van de luxe en comfort van deze fantastische V8. Het was erg prettig om met Gerard zaken te doen en dat zal zeer zeker niet voor het laatst zijn !!!!

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:14-02-2021

10