Kesteloo Automotive maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en om jouw surfgedrag op onze website te meten. Door op sluiten te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord.

Beoordelingen

Kesteloo Automotive B.V.

9,8 gebaseerd op 58 beoordelingen

Niels uit Elst ut

Perfecte service, klant en oplossing gericht!
Zelden zoon fijne ervaring gehad bij een automotive bedrijf. De auto was zoals gezegd in concoursstaat, geen woord aan gelogen. Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanraden die opzoek is naar een sublieme auto.

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:09-01-2021

10
robin uit Margraten

Aardige mensen goede service
Vriendelijke mensen veel ervaring in luxe auto’s

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:30-12-2020

10
Wiljan uit VEENDAM

Goed ontvangen en geholpen
Bij aankomst netjes kopje koffie aangeboden gekregen en rustig de auto bekeken daarna proefritje gemaakt netjes onderhandelen met dennis en samen overeengekomen over de aanschaf van de audi a4 dennis heeft daarna netjes alles in orde gemaakt

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:30-12-2020

8
Sven uit Het dorp

Leuk bedrijf met goede service!
Netjes ontvangen, leuk gesprek gehad met Dennis en een mooie inruilprijs voor mijn (oude) auto gekregen. Kortom een goede ervaring.

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:30-12-2020

9
Jordy uit Aalten

Klantvriendelijk
Klantvriendelijk en niks is te gek!

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:23-12-2020

10
Elmar Sas uit Dreumel

goede service
Gerard is eerlijke en zeer aardige verkoper met passie voor auto's. Auto is zoals omschreven en tevens nette inruilprijs voor voor de auto welke ik heb ingeruild. Zeker een aanrader !!

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:13-12-2020

10
Marc uit Utrecht

Goede vriendelijke service!
Aardige en zeer nette verkoper met passie voor zijn werk. Bij binnenkomst voel je meteen dat je welkom bent. Er wordt de tijd genomen voor de klant en moeite gedaan om de auto naar wens af te leveren. Hartelijk dank voor de goede zorgen!

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:08-12-2020

10
Rajo uit Vlaardingen

Bij Kesteloo Automotive B.V. is klant koning, echt!
Gerard behandelt zijn klanten, zoals hij zelf behandelt wil worden. Hij is oprecht, eerlijk en klantgericht. Bij aflevering van mijn Q5 op 19-11-2020 was auto gepoetst, volgetankt en zonder enige optische of technische mankementen geleverd. Hij is een voorbeeld voor vele autohandelaren en merkdealers! In het kort een dikke 10.

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:21-11-2020

10
Serdjei uit Amsterdam

Top service
Gerard is een man van afspraken. Mijn zuigers waren niet goed veel olie verbruikt. Gerard heeft hem helemaal vernieuwd hele nieuwe zuigers plus ketting en waterpomp vervangen. Mijn volgende auto koop ik zeker weer bij Kesteloo. Top auto's met een top service!!!

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:18-11-2020

10
Gert uit Uddel

Snel en zeer correct geleverd.
Dit is nog eens een team waar je blij van word. Je wensen worden gelijk in vervulling gebracht. Leveren betrouwbaar en snel hun prachtige wagen park af. Een voorbeeld voor veel organisaties.

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:10-11-2020

10
Erik uit Bunnik

Mooi bedrijf, eerlijke en behulpzame verkoper.
Zaterdag 17 oktober gaan kijken bij de Audi RS4 blackline 2015. Wij troffen daar een schitterende RS4 aan, welke voorzien was van een complete kloppende historie. Wij hebben de auto mogen meten op lakdikte, en de auto mogen uitlezen. Resultaat, geen bijzonderheden dan een batterij die niet voldoende was voor de reservesleutel. Een eerlijke auto dus, en waar mag je dit nog doen? Onder het genot van een biertje de auto gekocht. Bedankt Gerard voor de uitvoerige informatie en de lekkere koffie. Tot de volgende keer.

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:26-10-2020

10
Huub van Oostenbrugge uit Driebergen

Fantastisch.
26 augustus bij Kesteloo Automotive een peugeot 206 1.6 16v sw gekocht voor €1495,-. Eigenlijk al vrij snel na aanschaf het idee dat er koelvloeistofproblemen waren, toch blijven rijden omdat het na bijvullen goed leek. Niet lang daarna met kokende motor gestrand, koppakking vervangen maar tijdens proefritje weer gestrand. Gebeld met Gerard Kesteloo en probleem voorgelegd: oh wat naar allemaal, waar sta je?, moet ik een sleepwagen regelen? Regel maar een gebruikte cilinderkop en een nieuwe koppakking en nieuwe bouten en stuur de rekening maar. Later krijg ik een appje: ik heb een gereviseerde kop besteld bij een sloperij, wordt bij jou afgeleverd. En zo geschiede, kop binnen, rekening van pakking en bouten doorgemaild en door Gerard Kesteloo betaald. DAT IS SERVICE, terwijl er geen garantie op de auto zat. Meeleven, meedenken en zelfs mee betalen. Zeker aan te raden. H.van Oostenbrugge

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:20-10-2020

10
Danny dijkstra uit Naarden

Perfect
Super blij met mijn nieuwe Q5, perfect geholpen en super service! Komt allemaal heel betrouwbaar over en de auto is echt een plaatje. Ik raad iedereen aan eens te kijken want zijn maar weinig bedrijven die deze service afleveren.

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:10-10-2020

10
Arnoud uit Kampen

Super
Top bedrijf top auto’s Zeer goed geholpen met de nieuwe auto en inruil Heel passie vol. Zeker een aanrader

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:10-10-2020

10
Marco uit Rheden

Service zoals het hoort
Onverwacht in september 2019 mijn beide dochters weer terug bij mij thuis, en een veel te kleine auto. Mijn oog viel op een advertentie van Gerard Een pracht van een Passat R36. Gelijk gereageert en aangeven dat ik ook wat in te ruilen had. Zelf ongeziens al een bod wat de moeite waard was om een afspraak te maken. Eenmaal bij Gerard voelde het gelijk goed, geen opdringerige verkoper maar een persoon die alle tijd voor je heeft en al je vragen beantwoord. Na een proefrit van zeker een uur helemaal om de deal rond gemaakt Weekje later de auto opgehaald en daar stond een plaatje van een auto. Complimenten een pracht auto voor een eerlijke prijs. Met een tevreden gevoel naar huis en nu ruim een jaar later nog steeds super tevreden. Zelfs zo tevreden dat ik 3 dagen geleden heb besloten om weer met Gerard in zee te gaan. Zonder zelfs maar de auto gezien te hebben enkel op een foto besloten om ook deze weer bij Gerard te kopen. Kan niet wachten om hem op te gaan halen en ook nu weer een prima deal met inruil van mijn huidige auto. Gerard alvast bedankt voor vast weer heel veel rijplezier. Tot snel

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:01-10-2020

10