Beoordelingen

Kesteloo Automotive B.V.

10,0 gebaseerd op 122 beoordelingen

Wilko van Schothorst uit Veenendaal

Zeer vriendelijk en en betrouwbaar
Wij zijn heel fijn en goed geholpen vanaf het eerste contact totdat we in onze nieuwe auto stapte. Zeer prettig zaken doen met iemand die goed naar je wensen luisterd, net dat stapje extra zet en een grote passie heeft voor auto's! Alles klopt tot in detail, een absolute aanrader!!

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:08-10-2022

10
R uit Rijken

Komt afspraken na!
Werkt snel en zoals afgesproken!

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:06-10-2022

10
Onno Ooms uit Haarlem

Top bedrijf om zaken mee te doen!
Aardige mensen realistische bieding. Super service.

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:03-10-2022

10
Frederik uit Ternat

Uitstekende service en vriendelijkheid
Niet alleen voldoet de wagen volledig aan de verwachtingen, de aankoopervaring verdient meer dan 10. Super vriendelijk en behulpzaam, en er werd echt tijd voor alles genomen. Ik kan Kesteloo automotive alleen maar aanraden en wens hen het beste toe met hun zaak!

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:04-09-2022

10
C.brand uit Limmen

fijn, heel klantvriendelijk bedrijf
Snel schakelen, oplossingsgericht, vriendelijk en betrouwbaar.

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:02-08-2022

10
Ruud uit Heesch

Heel erg netjes
Gerard luisterde goed naar wat ik zocht en wat ik nodig had. Hij probeerde in oplossingen te denken om me daarin tegemoet te komen. Dat gaf voor mij de doorslag. De aflevering was ook buitengewoon netjes geregeld. Kesteloo is een nette garage met een mooie collectie, zeker een aanrader!

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:30-07-2022

9
Leon uit Almere

Goede ervaring met de verkoop van mijn auto
Gerard reageerde en handelde erg snel absoluut een aanrader.

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:30-07-2022

10
Miran uit Groningen

Perfect.
We zijn goed behandeld. Personeel heel erg lief en vriendelijk. We zijn super blij mee. Was moeite waard om 2,5 uur te rijden naar Rhenen. We komen zeker terug ! Bedankt! Hele mooie auto’s.

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:22-07-2022

10
Freek uit Malden

Perfecte service
Tesla verkocht aan Kesteloo. Prijs naar waarde. Snelle en correcte service met ophalen, betaling en overschrijven.

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:15-07-2022

10
Murat uit Rotterdam

Slechte bedrijf komen afspraken niet na!!
İn Februari hier een auto gekocht van 41k en na een maand rijden heeft de auto door een onbekende reden startproblemen gekregen. İk heb de verkoper meerdere malen om hulp gevraagd, maar komt helaas zijn afspraken niet na en neemt je ook niet meer serieus. Ze zijn vriendelijk en hulpzaam tot dat je betaald hebt en weg rijdt!!! Ik zou zeggen denk 2 keer na voordat je hier wat gaat kopen!!

Geplaatst op:14-06-2022

1
JV uit Eindhoven

Prima zaken kunnen doen met verkoper Dennis
Onlangs naar volle tevredenheid een auto gekocht bij Dennis. Dennis denkt met je mee en is erg professioneel. Verder is hij een prettige persoon in de omgang en komt hij zijn afspraken na. Dikke aanrader dus.

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:03-06-2022

10
Rik uit Arnhem

Handelen snel, komen afspraken na en goede service.
Ik heb m’n auto verkocht aan Kesteloo Automotive. Na een kort gesprek stonden ze binnen 30 min. Voor de deur om de auto op te halen. Geen gedoe, afspraak was afspraak. Goede service en betrouwbaar.

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:25-05-2022

10
Paul uit Venlo

Komen hun afspraken keurig na
Zakelijk correct en afspraak = afspraak

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:20-05-2022

10
Derk uit Wieringerwerf

uitstekend bedrijf
ik heb hier een Jaguar gekocht, prima service . Gerard komt zijn afspraken na. ik ben heel tevreden met Kesteloo Gr Derk

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:13-05-2022

10
Mark uit Den Bosch

Niet geleid tot een koop, wel ontzettend fijn contact
Wat een fijn ontvangst, kennismaking en relaxte proefritten. Helaas was het tóch niet de auto waar ik naar op zoek was. Er is meegedacht en ook toen het besluit daar was een nette afhandeling. Wanneer ik weer op zoek ben kom ik zeker bij deze fijne mannen terug.

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:10-05-2022

10