Kesteloo Automotive maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en om jouw surfgedrag op onze website te meten. Door op sluiten te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord.

Beoordelingen

Kesteloo Automotive B.V.

9,4 gebaseerd op 33 beoordelingen

Jurjen uit Friesland

Super
Fantastische service, Vandaag helemaal vanuit het hoge noorden (Friesland) mijn droomauto hier gekocht/opgehaald en blij verrast met de staat van de auto. De auto zag er tip-top uit, zelfs nog beter dan mij verteld was via de telefoon/advertentie. Ik werd in een fijne huiselijke sfeer begroet en direct al werd er eerst een drankje e.d. aangeboden door Gerard, Absoluut een sociale man met passie voor wat hij doet. Ik heb vrijwel genoten van het hele contact wat ik met hem heb gehad, zowel via telefoon als nu in persoon. Absoluut een aanrader voor mij, Auto's zien er tip-top uit en de service was gewoon fantastisch! Gerard, Nogmaals bedankt voor de uitstekende service en de prachtige E55 AMG die ik heb mogen overnemen.

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:16-11-2019

10
Danny Voorbij uit Vinkeveen

goede service, goed behandeld
Professioneel en met passie geholpen! De juiste man bij de juiste auto’s! Ga zo door!

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:20-07-2019

9
Klaas Heuveling uit Spakenburg

goede service, goed behandeld
Echte aanrader voor mijn gevoel eerlijke kerel die van uit huis exclusieve auto's verkoopt en een top gezin heeft

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:14-06-2019

8
Arne Kootstra uit Dalfsen

goede service, goed behandeld
Een super strakke Bmw 335d gekocht bij Gerard. De wagen stond er super bij met de bezichtiging en de dag van de koop. De service was top, goed opgevangen door Gerard met veel interesse in mij als persoon. De afstand van 100 km vanaf mijn huis naar Kesteloo Automotiv is voor mij in de toekomst ook zeker geen belemmering.

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:02-05-2019

9
arno uit monster

perfect, zeker aan te bevelen
goede service! net bedrijf,.HEERLIJKE koffie! en blij met de aankoop!

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:01-11-2018

10
Wim uit Austerlitz

perfect, zeker aan te bevelen
Aankoop/ verkoop gebruikte auto. Naar 100% tevredenheid geregeld en afgrond.

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:30-07-2018

10
jaap stoffer uit de meern

perfect, zeker aan te bevelen
goed

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:30-07-2018

10
Jean-Clement

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:20-07-2018

9
Jeroen Cops uit Assendelft

goede service, goed behandeld
Absolute aanrader als je op zoek bent naar een unieke, betrouwbare auto, eerlijk advies en top service! Ik ben zeer goed geholpen, een transparant verhaal zonder vervelende verkooppraatjes. Gerard gelooft in wat hij doet en zijn gedrevenheid wordt puur gevoed door zijn passie. Ik heb vandaag mijn droomauto gekocht en ben blij als een kleine jongen.

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:15-07-2018

9
Fatih Aksoy uit Amsterdam

perfect, zeker aan te bevelen
zeer vriendelijk, leuke gesprek.

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:13-07-2018

10
Remy Scheer uit Elst

perfect, zeker aan te bevelen
Neemt netjes de tijd voor je en duidelijke uitleg over de auto Niks moet alles mag

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:06-07-2018

10
Johan van den Hatert uit Ochten

goede service, goed behandeld
Super goed advies gekregen!, goed verstand van zaken die te maken hebben met invoer en kwaliteit van de auto. Prettige partner om zaken mee te doen. Gewoon alles tot in de details geregeld!

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:06-07-2018

9
Samuel Grigorian uit Haarlem

perfect, zeker aan te bevelen
Leuk bedrijf, gevoel voor auto's, netjes, meedenkend, prijstechnisch goed!

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:22-06-2018

10
Herwin Houdijk uit Meteren

goede service, goed behandeld
Uitstekende service, een groot liefhebber. Staat achter zijn product!

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:06-06-2018

9
Henk

perfect, zeker aan te bevelen
Een mooi jong bedrijf, met prachtige auto's en gedreven, enthousiast personeel! Een aanrader voor iedereen.

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:23-05-2018

10