Kesteloo Automotive maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en om jouw surfgedrag op onze website te meten. Door op sluiten te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord.

Beoordelingen

Kesteloo Automotive B.V.

9,8 gebaseerd op 70 beoordelingen

Peter uit Afferden

Erg klantvriendelijk bedrijf
Bij binnenkomst mooi ontvangen met een kopje koffie, al snel hing er een fijne sfeer. Goede service en communicatie van Gerard. Een heel klantvriendelijk bedrijf.

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:29-03-2021

9
Bilal uit Amsterdam

Inkoop Audi Q7 soepel verlopen..
Snel en fijn tot een deal gekomen met Gerard Kesteloo zelf, heeft een Audi op locatie opgehaald. De deal was LETTERLIJK binnen 15 minuten rond. Hartelijk dank voor de prettige en fijne samenwerking en wellicht tot in de toekomst!

Geplaatst op:29-03-2021

10
Floris uit Ter Apel

Zeer tevreden
Super bedrijf! Erg blij met mijn Audi S5. De service was top, het was allemaal super snel geregeld. Erg klantvriendelijk en hart voor de zaak. En auto's die met zorg uitgezocht zijn voor de betrouwbaarste auto's. Zeker een aanrader!!!

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:27-03-2021

10
Oya uit Hoensbroek

Geweldig bedrijf! Met goede service!
ivm gezinsuitbreiding waren mijn man en ik opzoek naar een gezinsauto. Deze auto hadden wij gevonden bij Kesteloo Automotive. Doordat wij net verhuisd waren naar Hoensbroek, een baby van 3wk hebben en wij alleen een busje hadden, heeft een mw van Kesteloo (Dennis) de auto vanuit Rhenen naar Hoensbroek gebracht! Waar vind je dat tegenwoordig nog? Zo een goede service!! Wij zijn erg tevreden en ontzettend blij met onze nieuwe auto! Als wij in de toekomst een andere auto zouden kopen, zal dat zeker bij Kesteloo automotive zijn! Echt wat een toppers!!

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:26-03-2021

10
martin uit Makkinga

Erg goed en mooi vlot
Auto was zoals omschreven prettig en vlot zaken doen

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:26-03-2021

9
Nico uit Zelhem

Alles tot in detail goed geregeld.
Voor de 2e keer perfect geholpen bij het zoeken en importeren van onze Audi. Kan gewoon niet beter!!

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:14-02-2021

10
Willem uit Renkum

Het adres voor de liefhebber!
Normaal gesproken was het plan om nog zeker nog een jaar te blijven rijden in mijn Audi S6 4.2 van 2002 . Deze heerlijke auto had ik zelf 2 jr geleden geïmporteerd uit t zuiden van Duitsland. Helemaal blij mee en veel in geïnvesteerd! Eigenlijk doordat alles gesloten was vanwege Corona....belanden we op een zaterdagmiddag per toeval bij Kesteloo in Rhenen. Gewoon ff kijken... Tijdens t gesprek met Gerard wist ik al snel dat ik hier mijn volgende auto zou gaan kopen. Een zilveren A6 V8 waar ik van onder de indruk was...was net verkocht...jammer ! Binnen 2 weken kreeg ik een app van Gerard : Hij had iets heel moois binnen gekregen en voordat de auto online zou gaan kreeg ik de kans om te komen kijken. Hij had niets teveel gezegd...een prachtige zwarte Audi A6 4.2 Avant uit 2006 stond op ons te wachten . Toen ging t snel...gelijk verkocht...en hoewel ik mijn S6 met pijn in t hart een week later achterliet, geniet ik nu met volle teugen van de luxe en comfort van deze fantastische V8. Het was erg prettig om met Gerard zaken te doen en dat zal zeer zeker niet voor het laatst zijn !!!!

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:14-02-2021

10
Bart-Jan uit Zeist

Zeer goede ervaring
Ik heb bij Gerard met veel plezier een prachtige A6 gekocht. Meer dan keurig geholpen! Ik wil Kesteloo van harte aanbevelen!

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:13-02-2021

10
Eric uit Nijmegen

Fijne ervaring met deze jongens.
Zeer vriendelijk en goed ontvangen..leuke klik ook. Koffie of iets anders stond klaar. Mijn oude BMW ingeruild voor een nieuwere. Alles snel en fijn afgehandeld zoals het hoort. Ben zeer tevreden tot nu toe. Fijn zaken doen met dit bedrijf. Mag gezegd worden.

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:12-02-2021

10
Alexis uit 72220 MARIGNE-LAILLE

Une équipe de professionnel au TOP !!
Livraison réalisée en France en une semaine, Gerard et son équipe, ont tout mis en place pour me satisfaire, ce sont de vrais professionnels avec une attention particulière du client, beaucoup d'échanges sympathique durant cette semaine, un grand MERCI et un grand BRAVO !!

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:05-02-2021

10
R.m. Oosting uit Den Bommel

Top bedrijf Top service eerlijke mensen
Super autobedrijf zoals je maar heel weinig meemaakt nemen de tijd voor je en zijn open en eerlijk. Op zijn rotterdams gezegd niet lullen maar poetsen. Ik ben heel tevreden met mijn aangekochte audi a6 allroad 3.0 tfsi. Ik zal kesteloo automotive aan iedereen in mijn omgeving zeer aanraden. Ik kom hier zeker terug als ik weer een andere auto zal aanschaffen.

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:27-01-2021

10
William & Clasina Hak uit Ochten

Fantastisch team er top auto’s!
Vandaag onze Audi Q7 opgehaald bij Kesteloo Automotive! En het was een feestje, inclusief cadeautjes! Wat een spontaniteit en gezelligheid! We waren al enige tijd op zoek naar deze Audi, Gerard wist dit en heeft dé auto gevonden voor ons! Gerard, heel erg bedankt voor al je hulp en de goede aflevering! Top gedaan!

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:20-01-2021

10
Niels uit Elst ut

Perfecte service, klant en oplossing gericht!
Zelden zoon fijne ervaring gehad bij een automotive bedrijf. De auto was zoals gezegd in concoursstaat, geen woord aan gelogen. Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanraden die opzoek is naar een sublieme auto.

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:09-01-2021

10
robin uit Margraten

Aardige mensen goede service
Vriendelijke mensen veel ervaring in luxe auto’s

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:30-12-2020

10
Wiljan uit VEENDAM

Goed ontvangen en geholpen
Bij aankomst netjes kopje koffie aangeboden gekregen en rustig de auto bekeken daarna proefritje gemaakt netjes onderhandelen met dennis en samen overeengekomen over de aanschaf van de audi a4 dennis heeft daarna netjes alles in orde gemaakt

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:30-12-2020

8