Kesteloo Automotive maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en om jouw surfgedrag op onze website te meten. Door op sluiten te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord.

Beoordelingen

Kesteloo Automotive B.V.

9,6 gebaseerd op 47 beoordelingen

Huub van Oostenbrugge uit Driebergen

Fantastisch.
26 augustus bij Kesteloo Automotive een peugeot 206 1.6 16v sw gekocht voor €1495,-. Eigenlijk al vrij snel na aanschaf het idee dat er koelvloeistofproblemen waren, toch blijven rijden omdat het na bijvullen goed leek. Niet lang daarna met kokende motor gestrand, koppakking vervangen maar tijdens proefritje weer gestrand. Gebeld met Gerard Kesteloo en probleem voorgelegd: oh wat naar allemaal, waar sta je?, moet ik een sleepwagen regelen? Regel maar een gebruikte cilinderkop en een nieuwe koppakking en nieuwe bouten en stuur de rekening maar. Later krijg ik een appje: ik heb een gereviseerde kop besteld bij een sloperij, wordt bij jou afgeleverd. En zo geschiede, kop binnen, rekening van pakking en bouten doorgemaild en door Gerard Kesteloo betaald. DAT IS SERVICE, terwijl er geen garantie op de auto zat. Meeleven, meedenken en zelfs mee betalen. Zeker aan te raden. H.van Oostenbrugge

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:20-10-2020

10
Danny dijkstra uit Naarden

Perfect
Super blij met mijn nieuwe Q5, perfect geholpen en super service! Komt allemaal heel betrouwbaar over en de auto is echt een plaatje. Ik raad iedereen aan eens te kijken want zijn maar weinig bedrijven die deze service afleveren.

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:10-10-2020

10
Arnoud uit Kampen

Super
Top bedrijf top auto’s Zeer goed geholpen met de nieuwe auto en inruil Heel passie vol. Zeker een aanrader

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:10-10-2020

10
Marco uit Rheden

Service zoals het hoort
Onverwacht in september 2019 mijn beide dochters weer terug bij mij thuis, en een veel te kleine auto. Mijn oog viel op een advertentie van Gerard Een pracht van een Passat R36. Gelijk gereageert en aangeven dat ik ook wat in te ruilen had. Zelf ongeziens al een bod wat de moeite waard was om een afspraak te maken. Eenmaal bij Gerard voelde het gelijk goed, geen opdringerige verkoper maar een persoon die alle tijd voor je heeft en al je vragen beantwoord. Na een proefrit van zeker een uur helemaal om de deal rond gemaakt Weekje later de auto opgehaald en daar stond een plaatje van een auto. Complimenten een pracht auto voor een eerlijke prijs. Met een tevreden gevoel naar huis en nu ruim een jaar later nog steeds super tevreden. Zelfs zo tevreden dat ik 3 dagen geleden heb besloten om weer met Gerard in zee te gaan. Zonder zelfs maar de auto gezien te hebben enkel op een foto besloten om ook deze weer bij Gerard te kopen. Kan niet wachten om hem op te gaan halen en ook nu weer een prima deal met inruil van mijn huidige auto. Gerard alvast bedankt voor vast weer heel veel rijplezier. Tot snel

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:01-10-2020

10
Daniella uit Amsterdam

Onvergetelijk ! Bij Kesteloo is de klant inderdaad nog koning
Na een rot dag kwamen wij bij Gerard van Kesteloo Automotive om een Audi q7 te bekijken. De Audi welke hij had staan sloot niet helemaal aan bij onze wensen en budget. Vrijwel meteen viel de prettige energie van Gerard ons op . We vroegen of wij ons nummer mochten achterlaten voor als er een geschikte auto op zijn pad kwam. Je laat je nummer achter maar gaat er eigenlijk nooit vanuit dat je gebeld wordt. Binnen 1,5 week belde Gerard ons om aan te geven dat hij het zo jammer vond dat wij onze droom auto niet hadden gevonden. Ditmaal was het raak , we waren op slag verliefd. Gerard nam de tijd om ons alles uit te leggen. De auto welke voldeed aan onze wensen, had een aantal kleine aanpassingen nodig. Welke Gerard voor ons heeft verzorgd. Niks was teveel. We raden Kesteloo aan iedereen aan !!! Zoals Quin zou zeggen Gerard is mijn bro van Kesteloo :) Gerard, bedankt voor alles, wij zijn enorm gelukkig !

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:22-09-2020

10
Hans berk uit Echt

Gerard een op rechte eerlijke verkoper
Wij hebben Gerard Kesteloo een prachtige Audi Q 5 gekocht met een heel fijne instap voor mij (Parkison patient) en tevens een heel mooie inruil gekregen op onze Seat Leon kortom een fijne kerel en leuk eerlijk bedrijf.

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:12-09-2020

10
Aslan uit Amsterdam

Goed betrouwbaar auto bedrijf
Mooie auto gekocht met goed gevoel. Aanrader! Eerlijke zaken hier.

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:02-09-2020

10
Tonnnie uit Emmen

SuperTOP
Goed gesprek, mooi en eerlijk bedrijf, geen poes pas en to the point, goede inruilprijs en TOP service bij aflevering. Iemand die Audi, BMW of VW wil kan ik dit bedrijf met 100 % zekerheid aanbevelen!!!

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:22-08-2020

10
Wil uit Veenendaal

Betrouwbaar en goed bedrijf!
Gisteren hebben wij onze nieuwe auto gekocht en ik ben zeer tevreden over de begeleiding! De eigenaar heeft kennis van zaken en de technische vragen die ik had kon hij zo beantwoorden. Goede communicatie dus, vind ik persoonlijk erg belangrijk. Ik zou mijn volgende auto zeker bij dit bedrijf kopen. Kennis en kunde, zeer goede begeleiding tot aankoop en enthousiasme van Gerard typeren dit mooie bedrijf!

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:04-07-2020

10
Karin 't Hardt uit Culemborg

Bijzondere goede service bij bijzonder vraagstuk
We hadden bewust een keuze voor Young timer gemaakt. De Young timer moest overgezet worden van verschillende zaken. Met al het geduld en uitleg is dit keurig uitgevoerd! Ik kan hem erg aanbevelen! Dank je wel!

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:03-07-2020

10
Everard uit Ede

Absoluut de moeite waard om een bezoek te brengen!
Via facebook zijn we ´s avonds laat geattendeerd op een auto die te koop stond. We hebben meteen actie ondernomen en kregen meteen reactie terug. Dit is dus waar Gerard voor staat. Hij is er voor de klant! Nadat we een afspraak hadden gemaakt, werden we hartelijk ontvangen in een net uitziende hal, waarin mooie auto´s stonden opgesteld. Gerard vertelde met passie en plezier over de auto waar wij interesse in hadden. We konden merken dat hij veel kennis had en hij nam de tijd om onze vragen te beantwoorden. Na een proefrit was er alle ruimte om wat dingen te bespreken over de auto. Gerard nam uitgebreid de tijd om naar je verhaal te luisteren en waar nodig informatie of een oplossing te geven. De koop was redelijk snel geregeld en dat werd afgesloten met een biertje. Kortom; een verkoper die achter zijn auto´s staat. Hij wil kwalitatief goede auto´s verkopen en dat zie je in alles terug. Hij ziet graag iemand met plezier in zijn auto´s rijden. Hij is iemand die met passie, trots en plezier zijn werk doet. Gerard zegt: Ik wil dat de klant, maar ook ikzelf een goed gevoel heeft met wat ik verkoop. En Gerard ziet graag de klanten trots met hun nieuwe aankoop de deur uit rijden. Dat hebben wij dus ook gedaan. Waar vind je dit nog? Gerard probeer op deze voet door te gaan! En onder het genot van de meegekregen wijn genieten wij nog na van onze ontmoeting en aankoop.

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:02-07-2020

10
Chris uit Amsterdam

Mooie yountimer gekocht voor een goede prijs en top service
Kesteloo automotive heeft mij goed geholpen bij de aankoop van een Audi A6 uit 2005. Bereid mee te denken en heldere communicatie. Op de koop toe nog een set mooie velgen voor een top prijs.

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:01-07-2020

9
Dick van der Plas uit Katwijk

Top service/Zeer betrouwbaar/
Onlangs heb ik een Audi s4 aangeschaft bij Kesteloo automotive. Gezien de afstand heb ik van garantie afgezien. Na een tijdje met de auto gereden te hebben bleek er iets aan de hand. Na 1 telefoontje is Gerard de auto komen halen(100+km) en heeft alles snel en keurig in orde laten maken! Dit zonder garantie en (bewezen) zonder dat hij er vooraf vanaf wist. Zelfs op mijn aanbod van tegemoetkoming wilde Gerard niets weten. Ik zou mijn volgende auto zeker bij Kesteloo kopen/laten importeren. Kortom: Eerlijk Betrouwbaar En een zeer goede dienstverlening!!!

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:23-04-2020

10
Ian uit Rhenen

Geweldige service en snel geregeld
Na een kort telefonisch gesprek mochten we de volgende dag de auto bezichtigen. Bij aankomst werden we vriendelijk begroet en voordat we binnen waren werd ons al een kop koffie aangeboden. Het was eerder gezellig dan gelijk zakelijk. Onder het genot van een kop koffie hebben we rustig de auto bekeken en konden onze vragen worden beantwoord. Vervolgens kregen we de sleutel en mochten we de auto gaan testen. Prima auto, bijna zo goed als nieuw. Perfect onderhouden. De eigenaar heeft passie voor zijn vak en verteld wat hij vind. Er komt geen extreem verkoopplaatje aan te pas. Hij heeft verstand van hetgeen dat hij verteld. Ik ben blij met de aankoop van mijn Mercedes A180 urban en wil Kesteloo Automotive B.V. bedanken voor zijn geweldige service.

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:17-04-2020

10
Jurjen uit Friesland

Super
Fantastische service, Vandaag helemaal vanuit het hoge noorden (Friesland) mijn droomauto hier gekocht/opgehaald en blij verrast met de staat van de auto. De auto zag er tip-top uit, zelfs nog beter dan mij verteld was via de telefoon/advertentie. Ik werd in een fijne huiselijke sfeer begroet en direct al werd er eerst een drankje e.d. aangeboden door Gerard, Absoluut een sociale man met passie voor wat hij doet. Ik heb vrijwel genoten van het hele contact wat ik met hem heb gehad, zowel via telefoon als nu in persoon. Absoluut een aanrader voor mij, Auto's zien er tip-top uit en de service was gewoon fantastisch! Gerard, Nogmaals bedankt voor de uitstekende service en de prachtige E55 AMG die ik heb mogen overnemen.

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:16-11-2019

10