Kesteloo Automotive maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en om jouw surfgedrag op onze website te meten. Door op sluiten te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord.

Beoordelingen

Kesteloo Automotive B.V.

10,0 gebaseerd op 119 beoordelingen

Frederik uit Ternat

Uitstekende service en vriendelijkheid
Niet alleen voldoet de wagen volledig aan de verwachtingen, de aankoopervaring verdient meer dan 10. Super vriendelijk en behulpzaam, en er werd echt tijd voor alles genomen. Ik kan Kesteloo automotive alleen maar aanraden en wens hen het beste toe met hun zaak!

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:04-09-2022

10
C.brand uit Limmen

fijn, heel klantvriendelijk bedrijf
Snel schakelen, oplossingsgericht, vriendelijk en betrouwbaar.

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:02-08-2022

10
Ruud uit Heesch

Heel erg netjes
Gerard luisterde goed naar wat ik zocht en wat ik nodig had. Hij probeerde in oplossingen te denken om me daarin tegemoet te komen. Dat gaf voor mij de doorslag. De aflevering was ook buitengewoon netjes geregeld. Kesteloo is een nette garage met een mooie collectie, zeker een aanrader!

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:30-07-2022

9
Leon uit Almere

Goede ervaring met de verkoop van mijn auto
Gerard reageerde en handelde erg snel absoluut een aanrader.

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:30-07-2022

10
Miran uit Groningen

Perfect.
We zijn goed behandeld. Personeel heel erg lief en vriendelijk. We zijn super blij mee. Was moeite waard om 2,5 uur te rijden naar Rhenen. We komen zeker terug ! Bedankt! Hele mooie auto’s.

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:22-07-2022

10
Freek uit Malden

Perfecte service
Tesla verkocht aan Kesteloo. Prijs naar waarde. Snelle en correcte service met ophalen, betaling en overschrijven.

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:15-07-2022

10
Murat uit Rotterdam

Slechte bedrijf komen afspraken niet na!!
İn Februari hier een auto gekocht van 41k en na een maand rijden heeft de auto door een onbekende reden startproblemen gekregen. İk heb de verkoper meerdere malen om hulp gevraagd, maar komt helaas zijn afspraken niet na en neemt je ook niet meer serieus. Ze zijn vriendelijk en hulpzaam tot dat je betaald hebt en weg rijdt!!! Ik zou zeggen denk 2 keer na voordat je hier wat gaat kopen!!

Geplaatst op:14-06-2022

1
JV uit Eindhoven

Prima zaken kunnen doen met verkoper Dennis
Onlangs naar volle tevredenheid een auto gekocht bij Dennis. Dennis denkt met je mee en is erg professioneel. Verder is hij een prettige persoon in de omgang en komt hij zijn afspraken na. Dikke aanrader dus.

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:03-06-2022

10
Rik uit Arnhem

Handelen snel, komen afspraken na en goede service.
Ik heb m’n auto verkocht aan Kesteloo Automotive. Na een kort gesprek stonden ze binnen 30 min. Voor de deur om de auto op te halen. Geen gedoe, afspraak was afspraak. Goede service en betrouwbaar.

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:25-05-2022

10
Paul uit Venlo

Komen hun afspraken keurig na
Zakelijk correct en afspraak = afspraak

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:20-05-2022

10
Derk uit Wieringerwerf

uitstekend bedrijf
ik heb hier een Jaguar gekocht, prima service . Gerard komt zijn afspraken na. ik ben heel tevreden met Kesteloo Gr Derk

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:13-05-2022

10
Mark uit Den Bosch

Niet geleid tot een koop, wel ontzettend fijn contact
Wat een fijn ontvangst, kennismaking en relaxte proefritten. Helaas was het tóch niet de auto waar ik naar op zoek was. Er is meegedacht en ook toen het besluit daar was een nette afhandeling. Wanneer ik weer op zoek ben kom ik zeker bij deze fijne mannen terug.

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:10-05-2022

10
Achmed uit Rotterdam

Dennis mijn dank is groot wat een topper ben je
Heb een eerlijke bid gekregen voor mijn auto en heb een prima deal afgesloten. Dennis is een vakman en heeft mij alles uitgelegd wat betreft de functies van de auto. Ben super blij zo blij dat ik een 2e heb besteld bij hun.

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:09-05-2022

10
Roel van Schilt uit Bergen op Zoom

Uitstekend ervaring
Meermaals alleraardigst ontvangen door de heren in de showroom, inmiddels ben ik trotse eigenaar van een Tesla Model S. Ook voor je elektrische auto kan je hier zeker terecht. Als je waarde hecht aan kwaliteit en menslievendheid dan ben je bij Kesteloo Automotive absoluut aan het juiste adres. De heren zijn recht-toe-recht-aan, vertellen het je ook eerlijk wanneer ze iets niet weten (de markt van elektrische auto's staat nog in de kinderschoenen, dan kan dat uiteraard). Speciale dank aan Dennis voor de gastvrijheid en de warme overdracht met een lach. Dit zijn niet de doorsnee autoverkopers, daarmee zou ik deze heren tekort doen. Dit zijn liefhebbers, veel dank.

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:07-05-2022

10
Bram uit Dronten

vakkundig geholpen
Niet gekocht wel perfect geholpen en auto als beschreven, alleen te groot !

Aanbevolen:Ja
Geplaatst op:04-05-2022

10